fbpx

Oraşul Pantelimon

localizare

Din punct de vedere geografic Oraşul Pantelimon se află în câmpia Română (mai precis în Câmpia Vlăsiei), pe malul stang al râului Colentina, care il desparte de capitala ţării, Bucuresti.

Acest râu formează în zona oraşului lacurile: Pantelimon I, Pantelimon II şi Cernica.

vedere lac pantelimon

Lacul pantelimon

Orașul Pantelimon oferă toate condițiile necesare unui stil de viață sănătos, fiind în imediata apropiere a următoarelor puncte de agrement: Lacul Pantelimon, vestit pentru pescuitul sportiv; Ferma Animalelor, loc special amenajat pentru copii, pe o suprafață de peste 40.000 mp, unde cei mici pot interacționa cu animale domestice.

activitati

Pădurea Cernica (aflată la doar 10 km distanță), unul dintre locurile preferate de bucureșteni pentru  liniștea și aer curatul al zonei.  Pentru  cei cu un stil sanatos de viata se pot practica sporturi extreme într-o bază special amenajată în pădure (Extreme Park), vizitatorii pot face mountain-biking sau drumeții.

Educație

Un stil de viață sănătos alături de o educație aleasă pentru familia ta!
Atât pentru cei mici cât și pentru cei mari educația contează, așa că accesibilitatea către instituțiile educaționale aduce un aport pozitiv vieții fiecăruia.
În imediata apropiere a orașului Pantelimon găsim instituții educaționale ca: International School of Bucharest (ISB) școală mondială IB (Bacalaureat International) autorizată să ofere programul de diplomă începând cu septembrie 2017, Grădiniţa Cu Program Prelungit Nr. 1 Pantelimon, Bucharest Beirut International School, Școala Internațională Beirut din București a devenit o școală mondială IB (Bacalaureat International)autorizată, care se alătură comunității globale de școli care oferă Programul de Diplomă (DP) și împărtășește aceeași misiune, Centrul de limbi straine M&Dorado, SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative).

shopping

Mega Image – 1km – 5 min 
Lidl – 1km – 5 min 
CORA PANTELIMON – 10 min
Brico Depot Pantelimon – 10 min
Mega Mall – 15/ 20 min
piata unirii – 30 min
IKEA Pallady – 20 min

transport rapid

  • M1 – PANTELIMON 5 MIN

  • P – Parcare Parc* Auto, trotineta si bicicleta electrica

  • – Linia 404 Ratb 

loc de parcare gratuit!

inspirat? #HAIACASA

Programeaza o intalnire

localizare tooya residence

PROGRAMARI | REZERVARI 

ADDRESS:

Strada Jupiter, orasul Pantelimon

E-mail:

eduard.damian@procapitald.ro

vanzari

PROCAPITAL DEVELOPMENT

vanzari

rezerva acum

© Creat de   Inside Media Design – www.tooya.ro

Call Now ButtonSuna acum